Individuele coaching

Wij begeleiden mensen naar een optimale balans tussen denken, voelen en doen. Een disbalans blokkeert de levensenergie, passie en kwaliteiten.


Al bijna 20 jaar treed ik (Paul)naar buiten met: “Leef met hart en ziel”, en daarmee sla ik meer dan ooit de spijker op zijn kop!

Heeft Corona er ook bij jou voor gezorgd dat je alles wat het leven mooi maakt bent gaan loslaten? Knuffelen, echt contact maken en verbinding met mensen, lachen, dansen, zingen, sporten, uit eten, gezellig naar de stad, theater, bioscoop, sportwedstrijd, hobby? Besef jij dat je op een overlevingsstand staat? Wil jij een leven gebaseerd op liefde, op samen en op verbinding?

Dan zul je moeten ontwaken uit deze gecreëerde schijnwereld. Hoe wij nu denken, voelen en doen is volledig gebaseerd op het reptielenbrein wat erop gericht is te vechten of te vluchten om maar te overleven. Maar we vergeten te leven vanuit wie we echt zijn. We zijn namelijk meer dan ons reptielenbrein. Heb je je weleens afgevraagd wat er mogelijk is als je die 96% zogenaamde Junk DNA activeert? We zijn namelijk spirituele wezens die aardse ervaringen opdoen.

Hier ligt de uitnodiging om weer contact te maken met je eigen spirituele essentie. Het mooie van Corona is dat iedereen nu de kans krijgt om te ontwaken. Dat ontwaken moet je zelf doen. Op dit moment zitten veel mensen, voor hun gevoel, gevangen.
Wij hopen dat nog veel mensen zullen ontwaken en dat zij zien dat de huidige tijd nodig is om ieder mens de kans te geven te ontwaken en te kiezen op basis van je hart en jouw spirit. Je hebt de keuze te ontwaken of je kunt een gevangene worden van de wereld waarin je nu leeft.
Waarom zijn wij er voor jou als je het zelf moet doen? Als jij dat wil, bieden wij een coaching aan op maat. Dat kan gericht zijn op bewustwording, je herinneren  wie jij daadwerkelijk bent naar de kern toe te gaan, met Balance Breathing, meditaties en lichaamswerk / energie werk en NLP-coaching.

Wij zijn laagdrempelig en jij maakt de keuze waar je aan wilt werken wij zetten  in wat we de afgelopen 30 jaar hebben geleerd en zelf hebben ervaren in ons eigen pad. Maak jezelf klaar voor de nieuwe wereld, investeer in jezelf en maak tijd vrij. De kracht zit in jou zelf.
Is jouw interesse gewekt?

Neem contact op via ons contactformulier: https://paullenferink.nl/contact, en wij nemen contact met jou op.

Hoe ziet een individueel coachtraject er uit?

Na het gratis kennismakingsgesprek van een half uur ervaren wij beiden of er een “klik” is en ervoor kiezen om samen te gaan werken. In overleg stemmen wij met jou af wat jij op maat nodig hebt, en gaan we aan de slag.


Bedrijfscoaching

Een traject start altijd met een kennismakings-, intakegesprek. Dit vindt plaats tussen de opdrachtgever, de professional en coach, of degene die op eigen initiatief een coachtraject wil. Hierin worden de leerdoelen voor het traject samen gedefinieerd en worden er afspraken gemaakt over de duur van het traject, wijze van evalueren en afronding.

Heb je nog vragen? Of wil je onze tarieven weten? Neem voor informatie telefonisch contact met ons op of door het contactformulier in te vullen.

WIL JIJ OOK ONZE NIEUWSBRIEVEN ONTVANGEN, SCHRIJF JE DAN HIER IN → http://eepurl.com/gEY9fv 

    Wij bieden diverse coachingstrajecten, wat gaat de individuele coaching jou opleveren?

    Bewustwording, inzicht in gedragspatronen, loslaten van oude situaties en belemmerende emoties. Het doorbreken van niet effectief gedrag. Het is een kortdurend traject waarin je vanaf de eerste sessie handvatten krijgt op weg naar meer succes, een beter gevoel over jezelf, effectief communiceren, opkomen voor jezelf, zelfvertrouwen, en/of levensenergie.