REVIEWS

Onze reviews over de NLP- en Balance Breathing opleiding

Reviews NLP Basis 2020

Nicole Blossfeld; 'ietwat zenuwachtig heb ik naar deze training uitgekeken. Door de kleine groep (slechts 3 personen) werd het een vrij intensieve training. Echter, juist door die kleine groep en de prettige sfeer die Paul en Manon wisten te creëren, voelde het vertrouwd en durfde ik toch “het achterste van mijn tong” te laten zien.
Het waren 2 zeer leerzame dagen in het bewust worden van ons eigen automatisch denken, voelen en doen en ook dat van ieder ander. Na dag 1 was ik al gestart met mezelf in kleine stapjes te “herprogrammeren” (met succes!) en dat blijf ik zeker doen. 
Al met al een hele mooie ervaring in een aangename omgeving met een professionele coach die ik iedereen aanraad.

R. Debets; 'Paul/Manon, hartelijk bedankt voor de NLP Basis cursus die ik bij jullie heb kunnen volgen. 
Zelf merkte ik dat ik tegen een aantal problemen op werk- maar ook privégebied aanliep die te maken hadden met het geven/ontvangen van feedback.
Na het volgen van deze cursus heb ik een heel ruim inzicht gekregen in de filters en aannames die ik zelf ontwikkeld had en die er bij mij voor zorgden dat ik moeite had met het ontvangen van feedback. Door de handige tools en theorie ben ik me gaan realiseren waar mijn aannames en filters vandaan kwamen en hoe ik deze een plek kan geven zodat deze mijn beeld niet negatief beïnvloeden. Ook met het geven van (constructieve) feedback had ik moeite.
Door de methodieken die me aangereikt werden tijdens de lessen en "real life" te oefenen merk ik dat makkelijker en constructiever kan communiceren. Ook merk ik dat deze soort feedback een positievere impact heeft op de ontvanger hiervan.
Ik ben ervan overtuigd dat deze NLP cursus mij completer maakt en ervoor zorgt dat ik makkelijker communiceer en communicatie ontvang alsook mensen beter begrijp. Nu gaat het er nog om om deze technieken regelmatig te gaan gebruiken zodat ze helemaal in mijn systeem zitten en ik er onbewust bekwaam mee werk.
Nogmaals bedankt!

Reviews NLP Practitioner 2020

Reviews NLP Practitoner

Wendy Logister: 'Wat een prachtige reis hebben wij met zijn allen gemaakt deze afgelopen 10 maanden. Enorm veel geleerd, maar dat kan ook niet anders met zoveel know how, de persoonlijke manier van lesgeven van de trainers en daarbij de ondersteuning van de coaches. 
Professioneel met een persoonlijke touch! #aanrader.' 

Inge Kuijpers; 'wat een bijzondere ervaring, met stip de training met de grootste impact t.a.v. persoonlijke ontwikkeling en coaching. Heel erg bedankt mede-cursisten, trainers en mentoren voor deze mooie uitdaging! Op naar de Master in januari!

Maurice Counotte; 'time flies when you’re having fun...ik keek altijd erg uit naar de NLP dagen!
Jullie persoonlijke aanpak en het vertrouwen dat jullie geven heeft mij kwetsbaar kunnen doen opstellen om het beste uit mezelf te halen. Dankjewel allemaal.'

Tanja Tummers; 'bedankt Paul en mentoren voor de waardevolle en leerzame tijd! De passie van jullie werkt aanstekelijk, vanuit het hart maken jullie groei voor ons allemaal mogelijk! Het inzicht in mijzelf, bewustwording en de kracht van communicatie neem ik met mij mee zowel privé als in mijn werk. 

Myriam Adriaens; 'heel veel geleerd in de afgelopen periode in een sfeervolle en veilige omgeving en veel lieve mensen mogen ontmoeten. Deze opleiding is een grote aanvulling geweest voor mijn persoonlijke groei. De theorie is op speelse manier vertaald naar de praktijk en door de gesprekstechnieken met ondersteuning van diverse mentoren te kunnen oefenen zorgde ervoor dat al het geleerde ook in de praktijk kon worden toegepast. Deze opleiding is absoluut een aanrader voor iedereen die wil investeren in zichzelf.'

Vera Consten: 'NLP is een grote verrijking. Ik heb een enorme persoonlijke groei ervaren en doelen bereikt die ik eerder niet voor mogelijk hield. Dankjewel daarvoor Paul en alle mentoren.
Nu verder met de master... kan niet wachten om weer te beginnen!'

Kitty Brummans; 'de combinatie van deskundigheid, professionaliteit, enthousiasme, passie en authenticiteit maken dat Paul een uitermate geschikte trainer en coach is. Dit gemengd met humor maakt dat ik telkens weer geboeid ben als Paul aan het woord is. Ik heb zelden zoveel van iemand geleerd als van Paul.'

Ien Franssen; 'fantastische coach, uitstekende docent en gewoon een heerlijk, warm, betrokken en gepassioneerd mens!'

Reviews Balance Breathing 2018 / 2019

Reviews Balance Breathing

Riet Indigne, Psychotherapeute, auteur; 'ik heb deze training ervaren als een verrijking zowel op persoonlijk als op professioneel gebied. Paul is een congruente lesgever die ten allen tijde veiligheid, professionalisme, warmte, openheid en vakkennis weet te combineren.
Na de talrijke opleidingen die ik overal in de wereld heb gevolgd schiet deze er werkelijk boven uit.
Tijdens de opleiding wissel je voortdurend van rol, de ene keer ben je cliënt, de andere keer de coach. Op die manier integreer je de leerstof onmiddellijk en ervaar je evenzeer aan den lijve wat het met je doet. Ik denk met dankbaarheid terug aan deze opleiding.'

Jane Simon; 'bedankt Paul, Manon en collega ademcoaches. Drie adembenemende en inspirerende trainingsdagen mogen ervaren, elkaar ontmoeten, eten en verbinden om vervolgens te ont-moeten, wat een succesvolle methodiek Balance Breathing, ik ga er zeker verder mee aan de slag binnen mijn praktijk Symona Coaching.'

Isabel Di Fede; 'intens dankbaar voor deze prachtige en hartverwarmende ervaring. Zoveel gebeurd op zo'n korte tijd.'

Marion van Utteren; 'Paul en Manon, wat een feestje om van jullie de BB techniek te leren. Met liefde, wijsheid en een vleugje humor hebben jullie ons het vertrouwen gegeven om vanuit ons hart te werken en als ademcoach aan de slag te gaan. Super bedankt Paul, Manon en alle anderen voor deze bijzondere dagen.'

Annemieke Bakker; dankbaar...... voor bijzondere, mooie, intense, inspirerende dagen in opleiding.'

Simone Ardesch; 'dank jullie wel! Een prachtige training, absolute aanrader. BB als mooie techniek. En bovenal is Paul een top trainer, met doorleefde wijsheid en een bijzonder helend vermogen. 

Frank Ardesch; 'mijn gezicht (en mijn sokken) verraden mijn gevoel na 3 dagen training. Wat kan er veel zijn ... als je met rust, aandacht & volle adem bent. Dank Paul & Manon, en niet te vergeten alle andere 12 ademcoaches.'

Truus van Oostenbrugge-Overdam; 'een aanrader wetende vanuit eigen ervaring bij Paul Lenferink. Liefdevolle begeleiding.'