Workshops

Balance Breathing

De wijze waarop je ademt zegt iets over hoe jouw levensenergie stroomt. Mensen met een negatieve levenshouding of angst ademen minimaal. Mensen die daarentegen opgetogen, blij en energiek zijn ademen vol. De huidige tijd heeft een enorme impact op vrij en onbevangen en daarmee een liefdevol en geïnspireerd leven.
Jouw ademhaling activeert direct jouw zelfgenezend vermogen.
Wil jij terug naar de essentie van wie je bent en de essentie van het leven hier op Aarde, dan is Balance Breathing de sleutel.

Individuele coaching

Wij begeleiden mensen naar een optimale balans tussen denken, voelen en doen. Een disbalans blokkeert de levensenergie, passie en kwaliteiten. Een herstel van die balans leidt tot vrij zijn, levensvreugde en benutten van kwaliteiten vooral van essentieel belang in deze tijd.

Kristallen Klankschalen sessie

Wat is jouw blauwdruk? Dat is jouw ware zelf!
Hoe geweldig is het om via de trilling van de kristallen klankschalen jou weer terug te brengen naar jouw blauwdruk, je jouw hart opent en de liefde voelt stromen.


PL NLP Opleidingen / Teamcoach Opleidingen

Ik ga met NLP terug naar de basis en die is gelegen in het hart, in ons morele kompas. Die basis kenmerkt zich door universele waarden en rechten voor elk mens zoals gelijkwaardigheid, liefde, samenwerken, ontwikkeling, respect voor natuur, rechtvaardigheid, nieuwsgierigheid, leren en fouten mogen maken. Uiteindelijk gaat het om vrijheid. De vrijheid om je eigen leven leiden zonder angst. En dat betekent een Creator worden van je eigen leven.

Quantum Manifestation Hypnose sessie

QM Hypnose bevat een wonderlijk, liefdevol en warm script waarmee ik jou heel zacht en liefdevol in hypnose breng.
De boodschappen die jij vervolgens ontvangt vanuit jouw Totale Zelf zijn zo waardevol waarmee een inzicht ontstaat, en waar het inzicht start, start de heling.
Wat zou de wereld er dan mooier uitzien als iedereen vanuit zijn hart ‘denkt’ en handelt en iedereen weer contact mag maken wie hij / zij in werkelijkheid is; een prachtig mens met een missie hier op Aarde om met alles en iedereen in verbinding te kunnen staan.

Agenda

Neem een kijkje tussen onze ingeplande workshops

Opleiding Teamcoaching voor HR professionals
Start: donderdag 31 augustus 2023

Teamcoaching voor HR professionals  
Start op donderdag 31 augustus 2023. Deze is vol. 
Er volgen z.s.m. nieuwe data voor Teamcoaching en HR Professionals. 

Lees meer Inschrijven
(Balance Breathing) Workshop Trainer
Start: dinsdag 26 maart 2024

Op 26, 27 en 28 maart 2024 is er weer een (BB) workshop trainer opleiding.

Lees meer Inschrijven