Kristallen Klankschalen sessie

Maak kennis met de frequenties van de klankschalen

WIE BEN JIJ?

Tijdens deze workshop van een kleine 2 uur neem ik je mee op reis naar jouw innerlijk kind, herkrijg je weer jouw levensenergie, maak je weer contact met jouw hart /ziel en met jouw hogere zelf; jouw bewustzijn, waar ben jij van bewust? Wat zit er allemaal opgeslagen in jouw lichaam waardoor je het contact met waar het echt om draait in dit leven, bent kwijt geraakt?

De interactie tussen een gedachtekracht en kristal kan blijkbaar onze gedachten harmonischer maken. Dit kan weer tot gevolg hebben dat onze hersengolven en de daarbij behorende bewustzijnstoestand ook harmonischer worden. Dit zorgt dan voor een algeheel harmonische samenwerking tussen lichaam en geest. Zo kan de gerichte kracht van een positieve intentie of (zelf)bevestiging, in samenhang met de klank van de kristallen schalen, zorgen voor opmerkelijke vormen van genezing op alle niveaus.
De trilling van de klankschalen brengt jou weer terug naar jouw blauwdruk; naar wie jij BENT. 
Je ervaart dan weer de ruimte in je lichaam evenals jouw kracht.

Ik ga elk gebied met een kristallen klankschaal behandelen.

- Kruin
- Pijnappelkier en 3e oog
- Cerebellum, achterkant hoofd - nek
- Hart
- Keel
- Middenrif / DNA
- 1e en 2e chakra oftewel het onderbuikgebied

Ik neem je mee op reis op weg naar blijheid, veiligheid, jouw innerlijke kind en jouw eigen kracht. Tussentijds maak je gebruik van je eigen adem, dat is jouw levensenergie. 

De volgende momenten geef ik een klankschalen/ ademwerk / meditatie / lichttaal sessie:


- 29 mei 2024

- 12 juni 2024

- zondag 23 juni 2024 (start 10.00 - 12.00).Opgeven kan via de home page / inschrijven / agenda.

Wij starten om 19.30 uur en eindigen rond 21.30 uur.

Locatie: Einighausen, Sittard, Limburg

Matjes / kussens / dekentjes hoef je niet mee te nemen, deze hebben wij.

Trek makkelijk zittende kleding aan.

Kosten: € 33,00

Je kunt hiernaast het contactformulier invullen met jouw mailadres en telefoonnummer, plus de deelnamedatum invullen bij opmerkingen. Vervolgens stuur ik jou een mail. Let op; het kan voorkomen dat de mail in je Spambox terechtkomt. Na bevestiging van mijn mail is je plekje gereserveerd.

Weet jij dat water een geluidsdrager is? Daarom drink je bij mij voor aanvang van de klankschalen sessie een gefilterd glaasje water.

Een hele leuke podcast over de kristallen klankschalen, frequenties, water drinken, NLP, Balance Breathing, mogen ZIJN, enz.

https://open.spotify.com/episo...