NIEUWSBRIEF / NIEUWS

Als jij je inschrijft op onze nieuwsbrief ontvang je gratis het E-book "NLP in een notendop".

Nieuwsbrieven


WIL JIJ OOK ONZE NIEUWSBRIEVEN ONTVANGEN, SCHRIJF JE DAN HIER IN → http://eepurl.com/gEY9fv 
Je ontvangt dan gratis het E-book "NLP in een notendop".


WIL JIJ GELIJK NAAR ONS ONLINE PERSOONLIJKE WEERBAARHEIDSPROGRAMMA? Klik hier → Persoonlijk Weerbaarheidsprogramma

WIL JE ONZE NIEUWTJES WETEN? Klik hier → Nieuws

Nieuwbrief juni deel I 2021: https://mailchi.mp/5e03a9f7387c/nieuwsbrief-juni-13798766

Nieuwsbrief mei 2021: https://mailchi.mp/01d033d131e3/nieuwsbrief-mei-13782162

Nieuwsbrief april 2021: https://mailchi.mp/ea6476e83fb8/nieuwsbrief-april-12940326 
In deze video's leg ik uit hoe je aan de hand van vragen en verwondering naar onze huidige situatie kan kijken. Daarbij heb je een keuze, ga je mee in de bedreiging of ga je mee in kansen?NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2019: 
  

De levensles van verliefd zijn!

Verliefdheid: leven op een roze wolk, niet helder denken, niet de juiste besluiten nemen; dat zijn de verwijten die mensen vaker te horen krijgen. Alsof ratio en helder denken de sleutels zijn voor een gelukkig leven. Daarnaast geven veel mensen aan dat  juist de periode van verliefd zijn ook de meest gelukkige periodes in hun leven waren.
Graag wil ik de beperking van ons denken én de magie van verliefdheid uiteenzetten in deze nieuwsbrief.
Wat is nu de waarde van alles van je gelooft?
Het antwoord op deze vraag levert een teleurstellend antwoord op want veel mensen zijn gaan denken vanuit moeten, presteren, niet goed genoeg zijn, hard werken, jezelf bewijzen en de essentie hiervan is dat het programmeringen zijn vanuit angst, tekort, niet voldoende eigenwaarde, onzekerheid of eigenliefde. Dat is wat ze geloven en wat hun gedrag bepaalt.
Waar komt al dit soort van slachtoffer denken vandaan? NLP maakt duidelijk dat je programmering plaatsvindt door samenleving, scholing, beroepsopleiding, opvoeding en hoe we leren omgaan  met gevoelens. Je leert denken en je gedragen conform je inprentingen. Deze onbewuste programma’s zijn vooral in onze samenleving gericht op blijven denken en vanuit je denken besluiten nemen. Dan neem je in ieder geval besluiten die de samenleving of iemand anders van je verwacht. 
Feitelijk betekent dit dat je zo geprogrammeerd bent dat je er zelfs van overtuigd bent dat jij al die besluiten zelf neemt. Maar niets is minder waar. Je leeft niet je eigen leven maar het leven zoals anderen dat voor je bedacht hebben.
Onderzoek wijst uit dat we voor 95% vanuit dit onderbewuste handelen. Wat is dan de levensles die in verliefdheid opgesloten zit? Ga maar eens terug naar het moment in je leven dat je verliefd was. Het mooie is dat de staat van verliefdheid ervoor zorgt dat de buitenwereld minder invloed heeft. Het maakt immers dan niets uit dat je bijvoorbeeld in de file staat of dat het eten niet zo lekker is, of je collega’s mopperen, of dat er wereldproblemen zijn. Ondanks dit alles kun je gewoon in het nu zijn en tevens heel gelukkig zijn.
In het nu creëer je met je je geliefde (die ook verliefd is) geweldig mooie dingen. Je creëert momenten van samenzijn, uitstapjes, humor, plezier etc.
De staat van verliefdheid is een staat waarin we creators zijn want alles wat je samen wilt realiseer je ook samen.
De conclusie is: verliefdheid is een staat van zijn, in het nu en vanuit het hart (gebaseerd op waardering, compassie, zorg en dankbaarheid) en daarmee manifesteren we allen wat we willen.
De levensles is de verliefdheid op jezelf, en het leven. Leef vanuit je hart!                        

Nieuws


Oktober 2021; Gefeliciteerd met jullie BB ademcoachopleiding niveau I.
En zo bleek het ook bij deze toppers te zijn: op dag 1 kwamen zij binnen, leergierig en benieuwd wat hun te wachten stond. Paul gaf een demo, en poeh, kan ik dat ook? Kan ik ook zo met een lichaam werken? Kan ik ook zo’n goed gesprek hebben? Ja hoor, let maar op, op dag 3 kunnen jullie dat allemaal. Het waren weer mooie dagen waarin zowel de eigen persoonlijke groei voorop stond als wel de groei van de ander. En dat alles binnen een vertrouwde setting.
En nu aan de slag want jullie zijn hard nodig. 

Juli 2021; In the pocket! Balance Breathing Ademcoachopleiding niveau I en niveau II. Gefeliciteerd!Deze 4 nieuwe Balance Breathing ademcoaches helpen jou bij het verwerken van emoties op weg naar gewoon jezelf ZIJN, vrij zijn, los van angsten en los van alle conditioneringen.
Wil jij je persoonlijke ontwikkeling in gang zetten? Wij zijn blij met deze 4 Balance Breathing ademcoaches!

Vrijdag 25 juni 2021 is de wereld weer een aantal NLP Practitioners rijker geworden. Met al deze mensen zijn we weer een stap dichter bij een liefdevolle wereld waarin liefde leidend zal zijn, en dat allemaal in hun eigen context, zoals bijvoorbeeld in het onderwijs, ouderenzorg, kindercoaching, ouderschap, medische wereld, commerciële of marketing omgeving. Wij zijn heel erg blij dat wij het afgelopen jaar vanuit het hart met hen zijn blijven werken. De zintuigen bleven gericht op liefde, warmte, verbinding en écht contact en dat maakt het een onvergetelijk jaar. 
75 % Van de deelnemers zijn geïnspireerd door NLP en gaan de Master doen. We blijven samen op het pad van liefde, werken en leven vanuit het hart op weg naar een vrije wereld waarin ervaren en leren samengaan zonder afwijzing of separatie. We zien er naar uit met hen verder te gaan op deze mooie reis.

15 april 2021 zijn 4 Balance Breathing ademcoaches grandioos geslaagd voor hun opleiding niveau I, van harte gefeliciteerd. Het waren 3 prachtige dagen!


Op 16 oktober 2020 zijn 3 kanjers geslaagd voor hun opleiding tot professionele Teamcoach. Ik ben ervan overtuigd dat je deze 3 mensen kunt loslaten op een team en dat leidt tot positieve ontwikkelingen. Super gedaan.16-07-2020: Weer 3 toppers geslaagd voor hun NLP Practitioner. Van harte gefeliciteerd!


19-06-2020: Gefeliciteerd toppers voor jullie maximale inzet in deze (Corona) periode. NLP_Practitioner. 

03-12-2019: Balance Breathing zit in de lift, weer 10 nieuwe ademcoaches niveau II afgeleverd. Wij wensen deze ademcoaches heel veel succes in het uitdragen van hun passie.

02-11-2019: na een jaar van leren en blokken, oefenen en nog eens oefenen: gefeliciteerd voor de geslaagden onder ons met jullie certificaat: NLP Master Practitioner. 

27-09-2019: 13 enthousiaste ademcoaches geslaagd voor niveau I bij Banyan Centre, gefeliciteerd en wij zijn dankbaar voor de leuke samenwerking!  

04-07-2019: 3 ademcoaches zijn geslaagd voor de opleiding van Balance Breathing workshoptrainer. Zij hebben hard gewerkt en een top prestatie neergezet. 

Wij wensen jullie veel plezier, passie en succes met jullie ademworkshops. 

Online Persoonlijk Weerbaarheidsprogramma

Online Persoonlijk Weerbaarheidsprogramma

Deel I Fysieke weerbaarheid

Deel II Emotionele Weerbaarheid


Deel III Mentale Weerbaarheid


Deel IV Spirituele Weerbaarheid