Quantum Manifestation Hypnose sessie

Quantum Manifestation Hypnose sessie

Wie ben ik?

Van kleins af aan had ik een ‘denkbeeldig vriendje’ zoals mijn moeder het vertelde, daar voerde ik hele gesprekken mee.
Ook zag ik en hoorde ik meer dan ‘normaal’ was. Dat werd mij niet in dank afgenomen, mijn boodschappen vanuit een andere dimensie. Bijvoorbeeld een mooie boodschap voor mijn vader die zorgen had over de voortgang van zijn bedrijf. Er werd naar mij gekeken alsof ik niet spoorde, en ook ‘hoe kan een kind dat nu weten’?
Er was in mijn kindertijd en jeugd geen ruimte voor emoties of gevoelens, die stapelde ik allemaal op in mijn lichaam. Daar ben ik de weg naar mijn hart kwijtgeraakt door voortdurend in mijn hoofd te zitten, en maar piekeren en piekeren. Ik was zo gericht op de ander om het maar zo goed mogelijk te doen.

Totdat NLP en Balance Breathing op mijn pad kwam. Ik kwam mijn trauma’s tegen, mijn belemmerende kernovertuigingen en uiteindelijk wist ik de weg weer terug te vinden naar mijn hart. Van denken naar voelen. Mijn intuïtie weer te mogen volgen en daarop te vertrouwen. Wat een transformatie.
Hèhè, Manon is er weer! Ik houd weer van mijzelf.

Ik ben dankbaar de mensen vanuit ons bedrijf te mogen coachen, gidsen e/o te begeleiden. Het geeft mij heel veel voldoening.
Maar hoe kan ik nog meer contact maken met mijn hoger bewustzijn? Ik wilde dat meer integreren in mijn leven, maar ook in het werken met mijn klanten.  Ik wist inmiddels dat daarvan kinds af aan een kracht van mij lag en ik wilde mijn eigen weg, mijn eigen specifieke talent ontwikkelen.  Op welke manier kan ik mensen helpen om ook contact te maken met hun Hoger Bewuste? Dat kan alleen via het contact met het onderbewuste, want het onderbewuste weet ALLES!

Waarom hypnose?

Hypnose kwam op mijn pad, met name het boek van Dolores Cannon “Drie golven vrijwilligers.” Gegrepen was ik door het boek, en wat een mooie methode om mensen zo te mogen gidsen en te begeleiden op hun spirituele reis naar hun Hoger Bewustzijn oftewel hun Totale Zelf.

Ik ben de opleiding Quantum Manifestation Hypnose opleiding gaan volgen en heb deze in november 2023 afgerond bij Priscilla Tielman en Rolf Nuyts. QM Hypnose gaat verder daar waar QHHT van Dolores Cannon stopt.

QM Hypnose bevat een wonderlijk, liefdevol en warm script waarmee ik jou heel zacht en liefdevol in hypnose breng.
De boodschappen die jij vervolgens ontvangt vanuit jouw Totale Zelf zijn zo waardevol waarmee een inzicht ontstaat, en waar het inzicht start, start de heling.
Wat zou de wereld er dan mooier uitzien als iedereen vanuit zijn hart ‘denkt’ en handelt en iedereen weer contact mag maken wie hij / zij in werkelijkheid is; een prachtig mens met een missie hier op Aarde en met alles en iedereen in verbinding te kunnen staan.

Wat is eigenlijk het onderbewustzijn?

Je kunt het ook je Hogere Zelf (Higher Self), je intuïtie, het hogere bewustzijn of het Totale Zelf noemen. Het is dat deel van jou dat dit leven overstijgt en zicht heeft op al jouw andere levens. Het is verbonden met de goddelijke bron waar we vandaan komen en heeft daarom een onuitputtelijke bron van wijsheid tot zijn beschikking. Op deze bron tappen we in tijdens een QM Hypnose sessie, omdat hier de antwoorden op jouw vragen zijn te vinden.

Welke vragen kan je stellen voor een QM Hypnose sessie?

Al jouw levensvragen kunnen aan bod komen, zoals; wat is mijn missie, wat kom ik doen op Aarde, waarom lukt … niet, waarom vind ik het moeilijk om …, wat moet ik nog helen voor mij zelf of helen in mijn voorouderlijn … waarom heb ik deze ervaring meegemaakt in mijn jeugd?

Maar ook; van welke planeet ben ik afkomstig? Waarom heb ik een bepaalde buitenaardse ervaring meegemaakt? Waarom zijn wij hier op Aarde? Wat wordt er nu echt van mij gevraagd? Waarom loop ik steeds tegen dezelfde zaken aan, zaken die mij hinderen om ten volste mijn potentieel te leven.
Dit zijn diepe levensvragen die in de sessie aan de orde kunnen komen.
Met de antwoorden en inzichten die je tijdens een sessie ontvangt kun je begrijpen wie jij ten diepste bent, mag je ware essentie steeds meer ruimte krijgen in deze tijd waarin wij leven. Het is een kwestie van het activeren van het hartbewustzijn. Het opschonen en opruimen van alle opgelegde lagen en programmeringen zijn onderdeel van het proces om daar te kunnen komen.

Samen met jou navigeer ik in deze quantumvelden waarin al het potentieel aanwezig is. Want in dit veld zit jouw manifestatiekracht.
Jouw Totale Zelf weet alle antwoorden, is altijd oordeel loos, goudeerlijk, altijd met waarheid en waardevol.
Het weet ALLES. Het geeft jou jouw inzichten! En nogmaals, waar het inzicht is, start de heling.

Hoe zit de QM Hypnose sessie eruit?

Als wij een afspraak hebben gemaakt, stuur ik je een week van tevoren een vragenlijst. Een aantal vragen heb ik zelf voor jou gesteld en daarnaast is er natuurlijk ruimte om je eigen vragen te stellen. De vragen en antwoorden stuur je mij via mail weer retour zodat ik de sessie kan voorbereiden.

Het bijzondere van de QM-hypnose sessie met mij is dat ik werk met de hartintelligentie, omdat het hart op zijn eigen manier ‘denkt’.
Het maakt een groot verschil wanneer een hypnosesessie wordt gedaan vanuit het denkbrein of het hartbrein. Het hart vertelt de waarheid, ongecensureerd. In de sessie maak je ook contact met het Totale Zelf. De sessie zorgt voor transformaties omdat de antwoorden volledig uit jezelf komen. Antwoorden die je van tevoren niet had kunnen bedenken met je brein.

Ik activeer bij jou de hart-intelligentie. Daarom begin ik de sessie altijd met een korte meditatie. In deze meditatie breng ik mijn expertise door het werken met kristallen klankschalen in. Ik gebruik de hart chakra klankschaal. De hartchakra klankschaal frequentie gaat resoneren met de energie van jouw hart. Het hart gaat vibreren op de trilling van de hart chakra klankschaal. De ervaring is dat je hart sneller opent en je gaat ‘denken’ vanuit je hart.

Je brein doet dan even bewust niet mee. Je brein is alleen nodig om mij de woorden en de zinnen te geven van alles wat jij waarneemt met jouw zintuigen, wat zie je, wat hoor je, wat ruik je, wat voel je?

Tijdens de hypnose sessie ga je reizen, dat kan naar een moment zijn in je huidige leven, maar je kan ook reizen naar een vorig of een ander leven, of zelfs reizen naar een andere dimensie. Jouw reis wordt gestuurd door jouw Totale Zelf, daar communiceer ik uiteindelijk mee.
Ik stel de vragen en jouw Totale Zelf geeft alle antwoorden. Dat maakt het zo speciaal voor jou als klant omdat alle antwoorden in jou aanwezig zijn en voor mij heel bevredigend omdat het Totale Zelf altijd waardevolle en liefdevolle antwoorden geeft.

Dit stuk van je Totale Zelf neem ik op via mijn recorder. Het is namelijk de bedoeling dat je na jouw sessie thuis (het liefst na 3 dagen, omdat je de 1e drie dagen na een sessie ‘openstaat’) gaat beluisteren. Zo herinner je weer wat je hebt gezegd op de belangrijke vragen en waarnemingen.
Op het einde van de opname maak ik een samenvatting welke ik inspreek, waarin ik jouw missie, de nieuwe waarden en positieve overtuigingen meeneem als een soort van strategie om jou in jouw kracht te zetten als mens waardoor je weer gaat houden van jezelf.

Als jij een diepe “JA” voelt voor een hypnosesessie mag je het contactformulier invullen. 

https://paullenferink.nl/conta...

Ik neem dan (uiterlijk de volgende dag) contact met jou op en plannen wij een afspraak.

Een sessie duurt ongeveer 3 tot 5 uur.

We maken kennis met elkaar met een kop thee, en wij nemen de vragen uitgebreid door. (Let op; dit is geen NLP-coaching gesprek, mijn NLP-vaardigheden gebruik ik om te communiceren met jouw Totale Zelf).
Daarna begint de hypnose, op een hele mooie zachte en warme manier breng ik jou onder hypnose.
En begint jouw mooie reis, krijg jij jouw inzichten.
Na de hypnose praten wij nog na.
En nemen wij afscheid, ik zorg ervoor dat je altijd weer veilig naar huis kan gaan.

Het kan zijn dat je na zo’n bijzondere en mooie reis nog vragen hebt of nog meer specifieke verdieping wil. 
Dan is een ademsessie met de Balance Breathing ademmethodiek de ultieme manier om een vervolg te plannen om diep en doeltreffend te helen, en op weg te gaan naar jouw mooie doel waarop het houden van jezelf voorop staat.

Locatie: Einighausen, Sittard, Limburg
Kosten
QM Hypnose sessie: € 350,00, (3 tot 5 uur).
Kosten
vervolg sessie Balance Breathing ademsessie: € 140,00, (2 uur).

“QM-Hypnose hoort bij een vrij bewustzijn.”
- Priscilla Tielman –

Quantum staat voor: meer / groter


Manifestation staat voor: 
uitdrukking / uiting


QM staat voor: een grotere uiting van wie je bent; een uitdrukking van je diepste zelf.

QM is de kortste weg naar communicatie met ons onderbewustzijn en naar het hart, hoe mooi is dat.