"een fijne mix van mannelijke en vrouwelijk energie"

Over P A U L en M A N O N

Wij zijn beiden heel toegankelijk, open en werken vanuit ons hart. Wij zijn heel blij dat we samenwerken en daarin aanvullend zijn. 
Aangezien Paul het bedrijf gestart is en daar zijn naam aan heeft verbonden vinden wij het leuk om datgene wat we delen en waarin we elkaar aanvullen te beschrijven vanuit de letters “PAUL”.

Wij delen:

P.

Persoonlijk contact en Professionaliteit.
In deze wereld is het maken van echt contact van wezenlijk belang. We maken contact vanuit echt oogcontact en vanuit het hart.

A.

Authenticiteit als mens en in talent. Het vergroten van het unieke in iedere mens vanuit de overtuiging dat Alles uit energie bestaat!

U.

De Ultieme balans tussen Spiritueel Bewustzijn, je originele Zelf en het Brein. Dat is wat we mensen gunnen.

L.

Levensvreugde. Het gaat om leven vanuit hart en ziel en het doorzien van de illusie van het denken.


In elkaar aanvullen staan de letters PAUL voor:  

P


Bij Manon herkennen mensen vooral de Puurheid, vanuit zachtheid en verbinding. Manon is Positief en dankbaar. Plezierig in het contact.
Bij Paul herkennen mensen vooral het vermogen om Patronen te doorzien, maar ook Passie, Praktisch en Prettig in de omgang.


A

Bij Manon staat de A voor Anders, in het verleden was dat soms pijnlijk voor haar maar nu is het iets om trots op te zijn. De verbinding en het vertrouwen in wat ze “doorkrijgt”. Manon is Aanmoedigend, Aanvullend en Aanvoelend.
Bij Paul staat de A meer voor Actief, Avontuurlijk en Adrem.


U

Manon is heel Uitnodigend. Manon is daarbij beschermend en creëert veiligheid.   
Paul is ook Uitdagend. Hij kan als geen ander prikkelen en met humor provocerend zijn.


L

Manon is vooral Lief, Licht, Luisterend en Loyaal maar dit alles vanuit vrouwelijkheid en vrouwelijke kracht.
Paul heeft meer Leiderschapskwaliteiten. Luchtigheid, Loslaten en mensen laten Lachen is voor hem in het leiderschap heel belangrijk.