Balance Breathing ademworkshop

"De sleutel naar vrijheid is jouw ademhaling!"

De naam 'Balance Breathing' staat voor de balans herstellen vanuit je hogere bewustzijn.

1x per maand geef ik met veel plezier op een zondagochtend een Balance Breathing ademworkshop. Het is een 1e kennismaking met deze ademhalingsmethodiek.
Balance Breathing staat voor vrijheid. Je persoonlijke vrijheid hangt af van je vermogen om jouw waarheid te spreken.
BB is een methodiek voor mensen die de bereidheid hebben hun leven in hun eigen handen te nemen. Dit vraagt om het bekrachtigen van jezelf, het benadrukken van je eigenwaarde en eerlijk en open spreken over je gevoelens. Soms is ondersteuning, begeleiding, een duwtje, een herhaling of herinnering aan wat je toch al diep van binnen wist, even nodig.

In deze 2 uur durende workshop ervaar je de BB  ademmethodiek en leer je de BB-techniek bij jezelf toe te passen.
Je ademhaling is onmisbaar in heling van jouw emoties, heling in het kader van je fysieke gezondheid, je vitaal voelen en het laten stromen van je eigen levensenergie. Deze workshop zorgt ervoor dat je bij jezelf kunt blijven in een wereld die met name gebaseerd is op ons mentale brein en controle.

Ik mocht een mooie review van Kelly uit Utrecht ontvangen:

“Na een supermooie Balance Breathing ervaring met elkaar in de Yurt, willen we je nogmaals bedanken. Je toelichting bij elk van ons geeft nog meer inzicht en richting voor ons alle drie. Heel erg bedankt, hier kunnen we echt iets mee. Heel erg bedankt!

We zijn nu twee dagen verder en er komt bij ons alle drie al zoveel los om oude verhalen 'op te ruimen'. Hier in verzachting en vertraging aandacht aan schenken, journallen, wandelen in de natuur geeft nu al zoveel heling en innerlijke ruimte. Echter wel met wat hoofdpijn, vermoeidheid en wat maag en darmklachten. Al met al, part of the process wat we alle drie verwelkomen.

Je hebt ons zo'n waardevolle en inspirerende dag geschonken met alle tools.”

- Data

- Zondag 17 december 2023; nog 3 plekjes beschikbaar.

- Zondag 14 januari 2024

- Zondag 04 februari 2024

- Zondag 10 maart 2024

- Zondag 14 april 2024


- Tijd  10.00 - 12.30 uur

- Locatie  Stroetlingsweg 1A, 6142 AT  Einighausen (Sittard, Limburg)

Kosten: € 55,00 per ochtend.

In deze sessies word je begeleid door trainer Manon. 

Je kunt hiernaast het contactformulier invullen met jouw mailadres en telefoonnummer, plus de deelnamedatum invullen bij opmerkingen. Vervolgens stuur ik jou een mail. Let op; het kan voorkomen dat de mail in je Spambox terechtkomt. Na bevestiging van mijn mail is je plekje gereserveerd.
N.B.: Gebruik je medicatie die emoties onderdrukken (SSRI's, benzo's etc), dan kan dit het effect van een ademsessie negatief beïnvloeden. Graag hebben we dan vooraf even contact met je.

prijs € 12,00

CD Balance Breathing

Inclusief BTW en verzendkosten