Balance Breathing ademworkshop

"De sleutel naar vrijheid is jouw ademhaling!"

De naam 'Balance Breathing' staat voor de balans herstellen vanuit je hogere bewustzijn.

In aanloop naar onze retreat maar ook afzonderlijk te volgen, hebben onze 3 volgende Balance Breathing ademworkshops een bepaald thema.

Balance Breathing is een hele specifieke methodiek die behalve uit de verbonden ademhaling ook een aantal andere cruciale elementen bevat waardoor we in staat zijn uitzonderlijke resultaten te behalen. Daarin zie je de essentie van onze visie terug. Een visie die in ons gehele aanbod terugkomt of het nu om NLP, Balance Breathing, Individuele Coaching, een KI.2.B. Retreat, Klankschalen of Quantum Hypnose gaat.
Het gaat in al onze trajecten om het herstellen van de natuurlijke balans of samenwerking tussen je Spiritueel Bewustzijn (jouw ziel), je Originele Zelf (leven vanuit het hart) en je zelf (Brein of Ego).
Het herstellen van de verbinding en balans tussen ons brein, het fysieke lichaam en ons hoger bewustzijn zal gaan leiden tot het kunnen gaan ontwikkelen van ons ware potentieel en het leiden van een liefdevol en uitdagend leven hier op aarde.

In de Balance Breathing workshops kun je een ervaring opdoen in het werken met deze thema’s en ervaren wat het met je doet.

In de KI.2.B. retreat kun je de echte verdieping maken (zie KI.2.B. retreat zowel in Nederland als in Spanje).

14 April 2024: Het openen en verankeren van jouw Spiritueel Bewustzijn (volgeboekt).

Besef dat je Spiritueel Bewustzijn bent. Je hebt hier op aarde in het fysieke lichaam te maken met aardse ervaringen.
Bewustzijn heeft namelijk een lichaam nodig om daadwerkelijk te kunnen ervaren en voelen. Maar we zijn en blijven bewustzijn en zijn als zodanig onsterfelijk. Het lichaam sterft en we nemen dan slechts afscheid van het fysieke lichaam.
We werken dus met diverse frequenties want de aardse en fysieke frequentie is anders dan de frequentie van de Ziel / Spiritueel bewustzijn.

In deze workshop gaan we het kanaal naar je Spiritueel Bewustzijn zoveel mogelijk openmaken en herstellen.
Dat betekent dat je ook de mogelijkheid krijgt om een begin te maken met het oplossen van de belemmeringen op weg naar volledig vertrouwen op wie je echt bent.


26 mei 2024: Contact maken met je hart en je innerlijk kind 

We hebben in dit fysieke lichaam ook te maken met het Originele Zelf oftewel je hart. Jouw Originele Zelf wil ervaren, voelen, ontdekken, spelen en experimenteren. Het heeft een natuurlijke blauwdruk en wil het leven, leven vanuit onbevangenheid, puurheid, zuiverheid en vreugde. Het Originele zelf is dus het Innerlijke Kind. Het gaat om je geboorterecht om te leven vanuit je Hart.

In deze workshop staat het herstel van de verbinding met je hart centraal. Dat betekent contact met de onbevangenheid, puurheid en vreugde van het kind. Daarnaast krijg je de mogelijkheid een begin te maken met het oplossen van lage frequentie die dit in het heden blokkeert.

15 juni 2024: Heling van Persoonlijke Zelf issues

Daarnaast hebben we ook een supercomputer in dit aardse lichaam. Dit noem ik Het Persoonlijke Zelf, of het Brein / Ego genoemd. Het Ego maakt aardse ervaringen Persoonlijk. Het trekt conclusies, analyseert en wil vanuit het denken ervoor zorgen dat pijnlijke lichamelijke sensaties worden voorkomen. Het Persoonlijke zelf zoekt de kortste weg richting positieve lichamelijke sensaties.

In deze workshop ga je het Persoonlijke Zelf vanuit acceptatie en liefde helen en ga je een begin maken met het herstellen van de daadwerkelijke bedoeling van het Brein in het aardse leven.
Je krijgt de mogelijkheid om de bijzondere effecten van Balance Breathing te ervaren en jezelf te helpen in het ontwikkelen op weg naar wie je echt bent.
Dat is natuurlijk afhankelijk van de mate waarin jouw aardse ervaringen hebben geleid tot vastzittende lage frequentie in je lichaam.
We vragen je als voorbereiding op de workshop stil te staan bij de vraag: ‘welke kernemotie jou tegenhoudt?’ Bij kernemoties hebben we het over Angst, Verdriet, Boosheid, Onmacht en Schuldgevoel. Wanneer je ook nog weet waar dat door komt kun je nog meer uit de sessie halen.

- Kosten per workshop is € 95,00.

- Tijden: 09.30 – 12.30, inloop vanaf 09.00 uur.


- Data

- Zondag 26 mei 2024

- Zaterdag 15 juni 2024

Wil je de natuurlijke balans en blauwdruk herstellen dan biedt de KI.2.B. Retreat de persoonlijke intake waardoor je deze Reset kunt bereiken.

- Locatie  Stroetlingsweg 1A, 6142 AT  Einighausen (Sittard, Limburg) in de yurt.

In deze sessies word je begeleid door de trainers Paul en Manon. 

Je kunt hiernaast het contactformulier invullen met jouw mailadres en telefoonnummer, plus de deelnamedatum invullen bij opmerkingen. Vervolgens stuur ik jou een mail. Let op; het kan voorkomen dat de mail in je Spambox terechtkomt. Na bevestiging van mijn mail is je plekje gereserveerd.
N.B.: Gebruik je medicatie die emoties onderdrukken (SSRI's, benzo's etc), dan kan dit het effect van een ademsessie negatief beïnvloeden. Graag hebben we dan vooraf even contact met je.

prijs € 12,00

CD Balance Breathing

Inclusief BTW en verzendkosten