In-company trainingen en coaching

Ik help organisaties bij het verbeteren van de onderlinge communicatie en samenwerking, coachend leiderschap, persoonlijk leiderschap, resultaatgericht vergaderen en teameffectiviteit.

Waarom met mij werken als incompany trainer/coach?

Maatwerk: in de In-company trajecten sluit ik aan bij de operationele realiteit van alledag en professionals krijgen de uitdaging om alles wat aangereikt wordt ook meteen toe te passen. Lees meer...

Mijn belangrijkste uitgangspunten

Een attitude gericht op continu leren en verbeteren. Samenwerken vanuit een groei mindset, in plaats van individualiseren en afrekenen. Alle trajecten zijn gebaseerd op beter omgaan met elkaar, resultaatgerichtheid en klantgerichter worden met behoud van passie en een goede energie.

Hoe ziet de start van een traject eruit?

Onafhankelijk van de inhoud (zie programma aanbod) starten alle trajecten met een intakegesprek.  Het belang van een gedeelde visie op de gewenste ontwikkeling en vertrouwen zijn voor mij essentieel. Vervolgens maken we samen een duidelijke analyse. Een traject kan op maat uitgezet worden op één of op meerdere programma onderdelen.

Welke problemen los je op met incompany trajecten?

Te weinig verbinding met de organisatie, roddel en klaag gedrag, vergaderingen waarbij mensen zich afvragen wat het nut ervan is, niet professioneel of volwassen gedrag zoals weglopen, mopperen, huilen, starheid etc. gaan met een borging van de trajecten tot het verleden behoren.

Programma’s 

Programma leiderschap

 • Coachend / dienend leiderschap
 • De leider als teamcoach
 • Missie en visie ontwikkeling

- Programma voor teams

 • Team effectiviteit
 • Professionele Attitude en Gedrag

- Programma de verbeterdialoog

 • Inslijpen van een nieuwe resultaatgerichte overlegvorm

- Programma communicatie

 • Feedback geven
 • Cruciale gesprekken voeren
 • Conflicthantering
 • Effectief communiceren
 • Aanspreken en doorbreken gedragspatronen

De incompany trainer/coach

Ik help  organisaties bij het verbeteren van  de onderlinge communicatie en samenwerking, coachend leiderschap, persoonlijk leiderschap, resultaatgericht vergaderen en teameffectiviteit.

Ik ben een internationaal gecertificeerde trainer op het gebied van communicatie en gedragsontwikkeling én eigenaar van het NLP instituut onder zijn eigen naam. (voorheen bekend als LINN NLP opleidingen en bedrijfstrainingen-vanaf 1996-) . Naast NLP-opleidingen en trainingen houd ik me al meer dan 25 jaar bezig met het ontwikkelen van prestatiegericht gedrag, leiderschapsontwikkeling en teamontwikkeling. Ik heb samengewerkt met diverse organisaties, Justitie, Politie en gevangeniswezen, Gemeenten, Woningcoöperaties, Onderwijs, gezondheidszorg zoals ziekenhuizen en ouderenzorg en vele commerciële bedrijven. Ik heb internationaal trainers mogen opleiden in de Verenigde Staten, Italië, Mexico en dit heb ik ook in Nederland gedaan.

Mijn achtergrond: Maatschappelijk werker in de Jeugdhulpverlening en Justitie, senior trainer en productontwikkelaar voor een Hogeschool. Ik heb gekozen om opleidingen te gaan volgen op vlak van emotionele heling, en energiewerk waaronder NEI therapeut. Ik heb op basis van al mijn opleidingen een ademtherapie ontwikkeld (BB). Ik ben inzetbaar op individueel niveau als coach, op teamniveau als teamcoach, als opleider, docent en trainer voor interne coaches, als trainer en opleider van managers, als inspirerend spreker én als procesbegeleider, interimmanager en consultant bij organisatieveranderingen. Mijn aanpak kenmerkt zich als “to the point” en werken vanuit de dagelijkse praktijk en uitdagingen die spelen.

Ik heb 3 boeken geschreven:

 • Balance Breathing Adem en leef met hart en ziel,
 • De NLP-coach als inspirator,
 • De Hexagoon transformatiemethodiek.

Welke problemen los je op met incompany trajecten?

Te weinig verbinding met de organisatie, roddel en klaag gedrag, vergaderingen waarbij mensen zich afvragen wat het nut ervan is, niet professioneel of volwassen gedrag zoals weglopen, mopperen, huilen, starheid etc. gaan met een borging van de trajecten tot het verleden behoren.

prijs € 29,45

Hexagoon Transformatiemethodiek

Inclusief BTW en verzendkosten