Nieuw! De Master Practitioner blokken!

Door alle hectiek rondom het Corona virus zullen de eerste 2 data van de Master Blokken verschoven worden naar later dit jaar, 2020. Nieuwe data volgen z.s.m.

Vaak gebruiken we in onze NLP-opleidingen de metafoor over autorijden. Je bent geslaagd maar echt autorijden leer je pas door heel veel te rijden.
Je bent NLP-master maar je wordt pas echt goed door het heel veel toe te passen.

In de NLP-opleidingen worden hele inhouden besproken en nog steeds ben ik enthousiast over de oneindige mogelijkheden en nieuwe inzichten die ik steeds weer krijg. Die mogelijkheden zijn m.i. vooral mogelijk door de specifieke NLP-master onderwerpen als neurologische niveaus, metaprogramma’s en provocatieve gespreksvoering.

PLNLP-opleidingen biedt alle NLP Masters de mogelijkheid om met elkaar en met mij in te gaan op vragen en behoeften die er zijn t.a.v. deze drie geweldige inspirerende NLP Master thema’s. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om slechts aan één of twee workshops mee te doen.

De drie Master Blokken zijn:

 1. De toepassing van Metaprogramma’s; trainer Lilian Bakels, NLP-trainer en eigenaar van 4 You training & advies. Wanneer? 29 mei 2020.
 2. Provocatieve gespreksvoering; trainer Paul Lenferink. Wanneer? 12 juni 2020.
 3. De toepassing van de Neurologische niveaus; trainer Paul Lenferink. Wanneer? 2 oktober 2020.    

   Workshop 1.         De metaprogramma’s in de praktijk.

   Lilian Bakels is een master coach en gespecialiseerd in werken met Metaprogramma’s. Ze heeft een vervolgopleiding in Metaprogramma’s gedaan en graag brengt ze alle kennis en ervaring aan je over. Ze doet dit met veel humor en liefde.
   Deze workshop staat in het teken van het doen. Met hele praktische oefeningen en inzichten helpt Lilian je bij het sneller herkennen van metaprogramma’s en hoe je ze in coaching kunt inzetten op weg naar inzicht en gedragsverandering.

   Workshop 2.   Provocatieve gespreksvoering.

   Provocatief zijn blijkt niet alleen prikkelend en uitdagend te zijn voor degene die ontvangt maar ook voor degene die het doet. Voor sommigen is het dusdanig prikkelend en uitdagend dat ze er ook na de masteropleiding weinig gebruik van maken. Weer anderen passen provocatief coachen toe maar doen het om een ander iets te verwijten of echt pijn te doen.
   In de praktijk blijkt het provoceren niet iets wat bij masters tot de gangbare communicatieve vermogens behoort, kortom het wordt weinig ingezet!
   In deze workshop komen we terug op de basisprincipes en gaan we naar toepassen van plagen, prikkelen en uitdagen in een normaal gesprek. Er is natuurlijk ruimte voor het stellen van vragen en we willen graag, voorafgaande aan de workshop, weten wat leervragen zijn zodat we op maat kunnen inspelen op de behoefte van elke deelnemer.

   Workshop 3.  De toepassing van de neurologische niveaus.

   Wanneer je de neurologische niveaus beheerst heb je alles in huis om stappen te zetten in je persoonlijke groei en tevens bieden de niveaus je het inzicht tot het stellen van de juiste vragen, hoe je kunt komen tot de gewenste gedragsverandering e/o het bereiken van doelen. De niveaus helpen bij het oplossen van conflicten tussen mensen, teams en andere samenwerkingsverbanden. Daarbij helpen de neurologische niveaus bij het leggen van verbanden, maximaal invloed hebben en bij het verkrijgen van balans in denken, voelen en doen.
   In deze workshop gaan we in op alle leervragen en behoeften die de deelnemers hebben. Dit zullen we op maat gaan doen, en op basis van een inventarisatie van wat de deelnemer uit deze dag wil halen.

   VOOR INSCHRIJVEN SCROLL NAAR BENEDEN¬

   - Tijden: 09.30 uur - 17.30 uur.

   - Kosten: € 145,00 per workshop inclusief uitgebreide lunch, (luxe) koffie, thee en water. Er is een korting van 10% als je aan alle 3 de workshops deelneemt.

   - BTW Onderwijsvrijstelling
     PL NLP Opleidingen staat geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en is daardoor niet BTW-plichtig voor de NLP opleidingen. (www.crkbo.nl)

   Locatie: Gemeenschapshuis Born, Prinsbisdomstraat 5, 6121 JE  Born, zie ook: Gemeenschapshuis te Born, voldoende parkeerruimte, gratis parkeren, 3 minuten van de autosnelweg naar Maastricht, Heerlen of Eindhoven, Maaseik (B).

   prijs € 27,44

   De NLP coach als inspirator

   Inclusief verzendkosten

   Inschrijven voor de Nieuw! De Master Practitioner blokken!

   NIEUW! Het lang verwachte Aanbod voor NLP Master Practitioners!