Balance Breathing Ademcoach opleiding niveau I

Balance Breathing is een ademmethodiek gericht op het terugkrijgen van de natuurlijke balans, een balans tussen de spirituele kant en het aardse leven. 
Dus in de ruimste zin de balans in denken, voelen en doen vanuit onze spirituele basis. We zijn immers spirituele wezens die aardse, dus fysieke ervaringen opdoen.

Veel mensen zijn die verbinding kwijt en zoeken naar meer balans. Niet alleen in zichzelf maar ook in privé en werk, en ook zoeken veel mensen naar een weg om zichzelf niet te verliezen in de huidige samenleving.

Steeds meer mensen zijn de spirituele weg kwijt en zijn zoekende. 
Er is een enorme toename van mensen die fysieke, emotionele en mentale problemen ervaren naar aanleiding van vele negatieve gebeurtenissen. Die gebeurtenissen hebben zware / negatieve of lage energie vastgezet in het lichaam met als mogelijke gevolgen; weinig levensenergie, fysieke klachten, onzekerheid, angsten, schuldgevoelens etc.
De roep naar spirituele coaches is groter dan ooit.

De BB ademcoachopleiding is een opleiding voor coaches die mensen willen begeleiden in het verwerken van die negatieve gebeurtenissen en hen willen helpen naar de terugkeer of herinnering aan wie ze écht zijn.

- Wanneer: 29, 30 en 31 maart 2022

- Tijd: 09.30 - 17.00 uur

- Locatie: Einighausen (Sittard, Limburg).

- Kosten: € 845,00 inclusief manual, lunch, koffie / thee en water. BTW onderwijsvrijstelling;
  PL NLP Opleidingen staat geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en is daardoor niet BTW-plichtig voor de opleidingen. (www.crkbo.nl)


- Vereiste: minimaal 1 BB ademworkshop hebben bijgewoond of een individuele BB ademsessie hebben gehad. De 3-daagse opleiding wordt afgesloten met een certificaat.

Opleiding Balance Breathing ademcoach – Niveau 1

Driedaagse gecertificeerde opleiding.

In deze driedaagse module wordt de deelnemer opgeleid tot een Balance Breathing (BB) ademcoach. De BB-ademcoach is na deze opleiding in staat om het ademhalingssysteem van de cliënt te openen en d.m.v. de BB-ademtechnieken negatieve en belemmerende emoties af te laten vloeien. De coach is in staat om de ademhalingstechnieken door te geven zodat de cliënt de eigen ademhaling als zelfhulpinstrument in kan zetten. 

prijs € 13,82

USB-Stick Balance Breathing

CD Balance Breathing nu ook verkrijgbaar op USB-Stick 
Inclusief BTW en verzendkosten

Inschrijven voor de Balance Breathing Ademcoach opleiding niveau I

Op 29 maart 2022 start onze 3-daagse gecertificeerde Balance Breathing ademcoach opleiding niveau I.